Music is my life

Nu sitter jag och skriver på min rap som jag ska redovisa med Tina imorgon. Och tro mig jag längtar verkligen inte.
Även hur mycket jag älskar musik så kan det vara väldigt jobbigt. Men jag antar att det är sånt man måste stå ut med ibland.
Imorgon så kommer jag inte ha vanlig skola för att jag heldags repedition in för lucia, så det ska faktiskt bli roligt. Vavo för första gången så kommer det bli kul att gå till skolan :P
Men nu ska jag plugga vidare. Puss på er ♥
Isabell<3

Dagens Outfit

Isabell<3

Bilder från när vi gjorde pepparkakshusen








Isabell<3

Första advent

Idag är det den första advent,och det har bara varit en lugn dag idag.
Det hela började med att jag gick upp klockan halv två idag hahahah för att jag och Tina gick och la oss vid fem tiden igår natt, Eleni hade kryp ner i sängen tidigare än oss.
Iallafall när jag vaknade så tog jag en liten macka och kollade på TV en stund,och sedan skulle Eleni och Tina åka hemåt. Efter det så började vi bygga på våra pepparkakshus som vi hade köpt. Vi skulle nämligen ha en tävling med  Benke och se vem som gjorde ett snyggast pepparkakshus, självklart så tyckte jag att mitt var finare än hans.
Ja sen har det inte hänt så mycket mer har pluaggt lite till spanska-läxförhöret tills imorgon.
NU ska jag kolla på filmen Mitt stora feta grekiska bröllop den är så jävla rolig ahhahah.Puss&Kram

Isabell<3

I am tired

Hej, nu är jag hemma från badhuset,eller jag kom hem för ett par timmar sen. Som sagt så var vi på badhuset och gjorde simtest,som faktiskt gick bra. Fick bara lite lock när man skulle dyka och hämta Jörgen(dockan) hahhahaha.
Efter simtestet så stannade några av oss kvar från klassen. Från början var det bara jag Viktoria och Lisa,men lite senare så så gick vi för att åka lite rullbana och då var Robin,Love,Andears,Arrvid och sandra där också,så vi var med dom istället.Det var jättekul,men när klockan började närma sig halv fem så sa jag hejdå till dom andar och gjorde mig iording för att åka hem.Fast jag ville stanna kvar men jag hade lite läxor som väntade på när jag kom hem (suck).
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga vidare.Puss&Kram
Isabell<3

I am back in the game :)

Nu är jag tillbaka ska försöka blogga mer regelbundet nu :P
Just nu sitter jag i skolans datasal och väntar  på att dom andra ska sluta. För att vi har nämligen ha simming idag med skolan (Usch) Fast jag slipper spanska och matten Jaaaaaaaa........
Efter skolan så ska jag hem och plugga arslet av mig hahahahhahahha. Nä men jag måste bli klar med ett par saker bara, och plus jag har läxförhör på länder,huvustäder,öar hav imorgon.
men ska snart gå så vi ses senare. Puss&Kram

A justdet tack så mycket jesscia för att du länkade min blogg. Älskar dig gumman<3

Isabell<3

Bloggpaus

Hej nu tänker jag ta en bloggpaus,och jag vet att jag inte är en regelbunden bloggare men just nu har jag inte tid med att uppdatera min blogg. För att just nu så har jag lite förmycket med skolan att ta hand om. Så ta hand om er.Många pussar och kramar.♥
Isabell<3

Sov sött mina kära läsare

Nu ska jag stänga av datorn, så vi hös imorgon ifall jag hinner att blogga.Puss&Kram på er.
Isabell<3

Ny klippt


Som sagt jag har suddat över mitt ansikte på grund av att jag inte har nått simnk, och jag ser bara jättekonstig ut i övrigt på den bilden. Men jag lovar att jag lägger ut en bättre bild immorgon.Puss&Kram på er <3

Isabell<3

091122

Nu sitter jag vid datorn och gör inte så mycket. Idag har det bara varit en mysdag, jag och mamma har nämligen kollat på Da vinci koden och den andra filmen Anglar och Demoner. Dom var jättebra. Om en liten stund så kommer våran frisör hem till oss. Och ni kan ju gissa vad hon sa göra! Aa just det vi ska klippa oss,och jag funderar om jag ska klippa lugg eller inte. Vad tycker ni ?
Aja igår så var ju Lina och Jörgen här med familj,och det var jättetrevligt. Först så var det bara Jören som kom med lilla Freja och Love. Sen skulle Jörgen åka och hämta Lina från jobbet. Så då fick jag passa lilla Freja under tiden. Ungefär en halvtimme senare så kom Jörgen och Lina.
När dom kom så gjorde mamma klart det sista maten,och sedan vara det dags att äta lite gran.
När klockan närmande sig sju så åkte dom hem,för att Freja var ganska trött.
Hade jätteroligt iallafall. Och så självklar började ju Robinson igår ju.Så det var man tvungen att kolla på.
Puss&Kram.
Isabell<3

Lördag

Heeeeeeeeej.
Idag är det Lördag,och idag så ska Lina och Jörgen komma med familj hem till oss.
Så vi ska äta lite gott och hitta på nått.Så det ska bli roligt faktiskt, har inte träffat dom på ett tag nu.
Nu ska jag börja städa och göra mig ordning, så vi ses senare.Puss&Kram♥

Isabell<3

Detta ska jag se

Isabell<3

Nu är jag tillbaka

Nu är jag äntligen här igen:D
Under dom här dagarna jag inte har bloggat så har det inte hänt så mycket faktiskt.
Men jag har äntligen fått mina Jimmy Choo saker (Jaaaa) har längtat efter dom. Men nu ska jag skriva lite kort om vad som har hänt idag.
Jag vaknade vid sex tiden gjorde mig i ordning och sen ut genom dörren och dog bussen till skolan.
Efter skolan så åkte jag in till stan med Viktoria, för att jag skulle köpa ett par skor:)
Dom är jättefina.....men det är ganska hög klack så jag måste öva mig att gå bättre i dom, och att bli säkrare.
När klockan började närma  sig halv fem så åkte jag hemåt för att jag skulle träna. Men det blev inget för mamma och jag har så ont i kroppen av träningen igår så vi orkade inte. Så istället åkte jag och mamma och handlade julpynt.Hahahahah jag vet lite väl tidigt men men.Nu ska jag plugga lite och sedan gå och lägga mig.Puss&Kram



Isabell<3

Vill du tjäna snabba pengar på din blogg?

Isåfall har jag ett tips till dig. Bli medlem på woopa så lovar jag dig att du kommer att tjäna......... Här har ni länken:http://www.woopa.se/?ref=Isabell95
Puss&Kram

Isabell<3

Är laddad

Nu sitter jag laddat framför min dator och väntar på att beställa från Jimmy Choo. Så vi ses senare. Puss&Kram
Isabell<3

Så här ser en dag ut när man är sjuk

Det började med att jag vaknade runt halv elva. Låg kvar i sängen för att vakna till ordentligt,sedan gick jag ut till vardagsrummet. Och då satt Rebecka (min kusin) där,jag blev jätterädd. Var verkligen inte beredd på att hon skulle sitta i soffan hahahahha.
När klockan var två så började jag städa mitt badrum för att Rebecka satt och kollade på tecknade program,och jag hade som sagt tråkigt. Så jag började städa badrummet då. Det tog ungefär en timme ungefär. När jag var klar med det så tog jag mitt rum i samma veva. Gjorde en riktig storstädning,och det tog ganska länge. När klockan vara fyra som kom Raffe (min morbror) och hämtade Rebecka. Sa hejdå till dom och fortsatte och städa. Ungefär fem minuter senare kommer mamma och Benke (mammas sambo) hem. Och imatt det var Fredag så orkade ingen av oss laga nån mat så vi åkte och köpte thai mat, och som vanligt handlade jag lite tidningar också.
När vi kom hem så åt vi lite och sedan var det dags för idol.
så såg min dag ut.Puss&Kram


Eddie var den som fick lämna idol
Isabell<3

Mina sista kläder från H&M kom idag

Isabell<3

Det är ett måste


Båda är från H&M visst är det två skönheter !!!!
Isabell<3

Fredagen den 13

Heeeeeeeeeeeeeej gullungar!!!
Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk......men jag mår bättre nu iallafall.'
Ska börja städa mitt rum och badrum nu så vi ses senare.Puss&Kram
Isabell<3

Sjuk

Isabell<3

Licua

Hej hur är det man min kära bloggläsare?

Med mig är det så där, för jag är lite sjuk så jag var hemma från skolan idag.
Nu sitter jag i soffan och övar på lite låtar. Jag ska nämligen vara med i skolans lucia tåg......det ska bil kul faktiskt imatt jag älskar att sjunga. Jag kanske ska sjunga ett solo också men vi får se,vet inte om jag vågar. Vad tycker ni att jag ska göra?

Iallafall idag så ska jag bara vara hemma och ta det lungt så att jag blir frisk!!!! Jag har inte tid att bli sjuk igen.!
Jag bloggar senare igen.Puss&Kram på er ♥

Isabell<3

Förlåt,Förlåt,Förlåt

Hej jag är verkligen jätteledsen för att jag inte inte har bloggat........Jag måste bättra mig.
Idag började dagen med att jag gick upp tidigt som jag alltid gör(suck) och sedan fixa sig,och sen var det till skolan som gällde.Efter skolan så möte jag upp Jesscia och tog en fika, hade jättetrveligt. Runt sex riden så gick jag och möte upp Tina och Eleni vid bizzare (om det är så det stavas)
Aja när jag kom ditt så satt vi kvar typ fem minuter och sen följde jag och Tina med till Elenis skola, för att hon skulle ha utvecklingsamtal...... Jag skulle igentligen väntat den halvtimmen men istället fick jag mamma i telefon. Och hon tvingade mig att åka hem. typiskt föräldrar:P
När jag kom hem så var det bara att slå på TV:n för då var det dags för Ugly betty och sedan desperata hemafruar.
A just det jag skulle ju skriva om vad som hände i helgen.....men det tänker jag inte göra,för annars skommer detta inlägget bli ganska långt. Så ni får en lite sammanfatting.
I Fredags så sov jag hemma hos Tina,och så gick vi och fikade med Eleni och Nikkis(Tinas syrra) det var jättekul.
Och på Lördagen så skulle Lisa ha en tjejmiddag för att hon fyller år. Så där var jag och hade jättetrevligt. Kollade på nån skräckis, och som vanligt höll jag på att kissa på mig (hahahha N.O.T hahahha)
Här får ni en tråkig bild från skolan.Puss&Kram♥
Isabell<3

Tävling

Vill ni vara med och tävla i http://fokis.se/?

Isåfall så går ni in på http://www.mihi.se/ och så väljer ni två stycken produkter som ni vill ha...och sedan går ni in på Fokis blogg och skriver vilken/vilka produkter du ska ha.
Isabell<3

Heeeeeeej

Nu ska jag försöka att bli klar med min SO uppgift,sen kommer  jag att blogga om vad jag gjorde i Fredags och i Lördags.
Så vi ses senare.Puss&Kram
Isabell<3

Hahahha det är han från Ullared

Isabell<3

I am back agian

Hahahah förlåt för jag inte har uppdaterat på två dagar....jag har haft fullt upp med läxor och uppsatser.
Så det har varit ganska stressigt.
Men men idag så började dagen med att jag försov mig till klockan sju,och jag skulle ta bussen halv hahahha.
Så jag hoppade upp ur sängen och började göra mig i ordning ,var ganska stressad.Men jag han precis,hade verkligen tur:)
När jag kom till skolan så var det tjugo minuter kvar tills jag började. Så jag fick sitta utanför och vänta,höll på att somna:P
Som tur var så sa Rebecca våran lärare at vi skulle kolla på film hela svenska och SO:n så jag behövde inte anstränga mig. Idag var det ju också spansk prov,och jag tycket att det gick bra faktiskt.Jag hoppas att jag för högre en godkänt,men vi får väl se:)
Idag fick vi tillbaka våra matte prov efter jättemånga veckor av väntan. Och jag fick godkänt precis (yees)
Idag hade jag även utvecklingsamtla och allt gick jättebra där med.....hade inget att oroa mig över (hahhaha)
Imorgon så är det sista dagen,på veckan så jävla skönt. Iallfall jag ska sova hos Tina imorgon. Och sen på Lördagen så ska jag hem till Lisa eftersom hon fyller år. Så hon ska ha en tjej middag,och det kommer att vara FF så vi kommer inte ha några föräldrar där som frågar hur det går hela tide hahahhahahah.
Och eftersom mamma och benke ska på fest så,ska jag sova hos Lisa så det ska bli roligt. Men på Söndag så har jag inget planerat en så länge:)
Puss&Kram
Isabell<3

Mys

Nu ska jag kolla på Ugly betty och Desperate Housewives.
Jga skrver senare igen.Puss&Kram
Isabell<3

Rihannas nya låtar


Rihanna-Hard

Rihanna-Wait your Turn
Isabell<3

Godnatt

Nu ska stänga av datorn och plugga lite gran,och sedan ska jag lägga mig under täcket och somna.Puss&Kram
Isabell<3

Jimmy Choo gör kläder,accessories och skor för H&M


799 kr

599 kr

599 kr

599 kr

1 999 kr

799 kr

299 kr

1 499 kr

1 999 kr

199 kr

199 kr

999 kr

799 kr

1 290 kr

299 kr

1 499 kr

Jumpsuit, 599 kr, bälte 499 kr
Isabell<3

Måndag

Nu är jag hemma igen och jag har fått värsta huvudvärken.....det är bara jobbig att sitta vid datorn.Blir jättesnurrig,men men.
Idag var det ju första dagen i skolan efter lovet.Och det var som vanligt.....men jag önskade att det kunde var en vecka till med lov.Men tyvärr inte.
Efter skolan så möte jag upp Jessica.Det var jättekul att träffa henne har inte träffat igen,har inte träffat henne på jättelänge.
När jag hade möt upp Jessica så började vi gå mot ett caffe som hette fåtöljen,så vi satte oss där och fikade och pratade i några timmar.
Det var verkligen jättetrevligt.Men nu ska jag gå och kolla på Ullared,man måste ju se vad det är för Idioter hahahah.
Puss&Kram

En liten bild på mig och Jessica.......Jag ser inte så fin ut på denna bilden
men,men.

Söta Jessica<3

Isabell<3

Britney Spears nya singel Three -_- Music Video

Isabell<3

Kändisarnas Halloween "fest"...


Heid Klum och maken Seal

Mariah Carey och Nick Cannon

Audrina Patridge

Beyonce

Lauren conrad

Isabell<3

Videoinlägg från i onsdag


Godnatt nu ska jag gå och lägga mig.Ses imorgon.Puus&Kram
Isabell<3

Hahah Marcus har blivit galen



Isabell<3

Håller på att sjuk

Nu sitter jag i mitt rum och kollar på TV.
Idag har det inte hänt i ända piss.Och jag vill inte vara ut för jag koller på att bli sjuk.!
Och jag får verkligen inte missa mer skola!!!!
Ikväll så är det Gosip Girl klockan 19.00,och så klart så måste jag kolla på det.
Igår så var jag,mamma och Benke,och hälsade på morfars grav.Det var jättelänge sen jag var där......och jag började att gråta!!!!
Även om jag aldrig fick skansen att  lära känna honom,så var det jobbigt att vara där. R.I.P morfar.
Har inte så mycket mer att säga.Puss&Kram
Isabell<3

Garttis min lilla skitunge<3<3

Idag fyller min sötnos år.......Grattis Erika på 13 årsdagen<33
Isabell<3
RSS 2.0